Més esport

L'Open Tàctic de BTT, amb cinc proves

Ciclisme. Començarà a Porqueres i seguirà a Mont-ras, Amer, Serinyà i Banyoles

La delegació territorial de ciclisme ha confirmat que la catorzena edició de la copa Girona de BTT, l'Open Tàctic, tindrà aquesta temporada cinc proves puntuables. El circuit començarà el dia 12 a Porqueres i seguirà a Mont-ras (18 d'octubre), Amer (8 de novembre), Serinyà (15 de novembre) i Banyoles (29 de novembre).

La copa gironina, que tanca el calendari de curses de BTT de la temporada, té la participació oberta des de prebenjamins fins a màsters 60. Pels no federats o federats que ho desitgin la prova també serà considerada una marxa de lleure amb dos recorreguts diferents. Per les curses caldrà portar el dorsal que es va lliurar a l'Open BTT Càrniques Celrà.

Les inscripcions seran presencials el mateix dia de la prova. Per a la classificació general puntuaran els quatre millors resultats de les cinc curses. Els horaris i recorreguts seran similars en les cinc curses, amb un recorregut llarg de 30 km.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)