Més esport

Rubèn López, sisè a Bucarest

Gimnàstica artística. El vallesà va ser el millor de la selecció espanyola en l'encontre internacional de Romania, la penúltima prova preparatòria abans del mundial de Glasgow

El ripolletenc Rubèn López (CG Sant Boi) va demostrar el seu pes dins la selecció espanyola de gimnàstica artística amb un sisè lloc en l'encontre internacional de Bucarest, que va enfrontar els combinats de Romania, Espanya, Hongria i Noruega, i era una de les últimes proves preparatòries amb vista al mundial de Glasgow (del 24 d'octubre a l'1 de novembre). López va ser l'únic dels sis convocats per Fernando Siscar que va intervenir en els sis aparells i va sumar una puntuació total de 82,950. En la classificació individual, el vencedor va ser Andrei Muntean (87,000), que va liderar la selecció de Romania (342,350) per davant d'Espanya (335,000). Com és habitual, el gimnasta vallesà va brillar en les anelles (14,850) i les paral·leles (14,600), els seus aparells preferits, en què va ocupar la segona posició. Les altres puntuacions van ser: 14,450 en terra, 11,200 en cavall amb arcs, 14,550 en salt i 13,300 en la barra.

La selecció espanyola femenina, amb la presència de les catalanes Nora Fernández (Salt) i Paula Raya (Pasifae Vilanova i la Geltrú), es va desplaçar a París per competir amb el combinat amfitrió. Fernández es va classificar en setè lloc, amb 53,00 punts, i Raya en el desè, amb 51,25. El cap de setmana vinent els nois competiran a Birmingham i les noies, a Novara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)