Més esport

El Balaguer i el Vic debuten en la copa ETTU femenina

Tennis de taula. També s'inicien les superdivisions estatals

El Balaguer Villart Logistic i el Girbau Vic debutaran aquest cap de setmana en la copa ETTU femenina, la segona competició europea de tennis de taula. El conjunt osonenc estarà en el grup A, que es jugarà a Polònia, i s'enfrontarà amb el conjunt local de l'AZS UMCS Optima Lublin, el KTTC AFP Antwerpen, de Flandes, i l'ACS Dumbravita, de Romania. El Balaguer es desplaçarà a Turquia per jugar en el grup C contra l'amfitrió, l'Istanbul BBSK, el Ymca Thessaloniki grec i el Tennistavolo Norbello italià. També es disputa la segona fase de l'ETTU masculina, sense equips catalans.

Aquest cap de setmana s'inicia la superdivisió estatal, tant masculina com femenina, i la competició europea fa que es disputin pocs partits. En la masculina només es jugaran dos partits demà, i hi haurà el derbi català entre el Quadis Mataró i el CER l'Escala. El DKV Borges Vall va jugar ahir. En la competició femenina es disputaran tres partits: el Suris Calella rep aquesta tarda l'School Saragossa i el Quadis Mataró té un doble enfrontament, contra el Falcons Sabadell i, demà, contra el conjunt aragonès, al qual rebrà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)