Més esport

Últim test abans de Glasgow

Gimnàstica artística. Nora Fernández, Paula Raya i Rubèn López passen amb nota a Novara (Itàlia) i Lilleshall (Anglaterra) el darrer examen previ al mundial, classificatori per als Jocs

Els gimnastes catalans de la selecció espanyola, Rubèn López (CG Sant Boi), Nora Fernández (Salt) i Paula Raya (Pasifae Vilanova i la Geltrú), van tenir el cap de setmana passat l'últim test abans d'abordar el mundial de Glasgow (del 24 d'octubre a l'1 de novembre), que repartirà els primers bitllets per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016. El conjunt femení va competir en la Novara Cup, en què no va poder evitar la quarta i darrera posició per equips (211,200), rere les seleccions de Romania (226,500), Itàlia (225,150) i Bèlgica (218,550). Nora i Paula van acreditar registres similars als de la setmana passada a París. La gironina va ocupar el 19è lloc de la general, amb 52,550 punts, i la vilanovina es va classificar en 21a posició, amb 51,350.

La selecció espanyola masculina va competir a Lilleshall (Gran Bretanya), on no va poder superar el conjunt amfitrió. Amb tot, Rubèn López, que va tornar a intervenir en els sis aparells, va sumar més de 84 punts i, tot i algun problema amb el cavall amb arcs i la barra, va millorar la puntuació de la setmana passada a Bucarest (82,950).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)