Tennis

Nadal esborra Wawrinka i serà en el Masters

Tennis. El balear va vèncer per 6-2 i 6-1 i jugarà la semifinal de l'obert de Xangai contra Tsonga. El Djokovic-Murray serà l'altre duel

El balear Rafa Nadal (8) va confirmar ahir la seva recuperació en el Masters 1.000 de Xangai amb un triomf contundent en els quarts de final contra el suís Stan Wawrinka (4) per 6-2 i 6-1 consumat en 63 minuts de superioritat abassegadora. Amb els 360 punts sumats, Nadal obté la classificació matemàtica per jugar la copa Masters a l'O2 de Londres i s'afegeix a Djokovic, Federer, Murray i Wawrinka.

El balear va trencar quatre cops el servei del rival –el primer va suposar el 4-2 i el principi del final per al suís–i es va mantenir sempre ferm amb el seu sense cedir-lo ni un sol cop. El primer servei del manacorí va estar ahir a ple rendiment (30/39) i Wawrinka, amb 34 errors no forçats, no va trobar arguments. Nadal jugarà avui la semifinal contra el francès Jo-Wilfried Tsonga (16), que va derrotar el sud-africà Kevin Anderson (16) per 7-6 (6), 5-7 i 6-4 en dues hores i 40 minuts.

L'altra semifinal la jugaran el serbi Novak Djokovic (1) i l'escocès Andy Murray (3). El balcànic es va desfer de l'australià Bernard Tomic per 7-6 (6) i 6-1 en una hora i 26 minuts. Murray, per la seva banda, no va perdre ni una sola vegada el seu servei i va tallar amb comoditat la progressió del txec Tomas Berdych (5) per 6-1 i 6-3 en una hora i 19 minuts. Una vegada més, el txec es va estimbar contra un dels big four.

Montañés perd a Casablanca

Albert Montañés (6) va perdre la semifinal del challenger de Casablanca contra el madrileny Daniel Muñoz (3) per 6-3 i 6-4. El rapitenc només va trencar un cop el servei del rival i va encaixar tres breaks. Muñoz jugarà la final amb el bosnià Damir Dzumhur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)