Ciclisme

Purito: “He recuperat la confiança en mi mateix”

Ciclisme. El vallesà fa un balanç positiu de la temporada 2015, en què ha guanyat dues etapes del Tour i ha pujat al podi de la Vuelta

Joaquim Rodríguez, que ha culminat la temporada en segona posició del World Tour, va fer un balanç positiu de la temporada: “Estic satisfet del meu rendiment. Els resultats estan aquí i acabar segon del món en aquesta classificació, només superat per un enorme Alejandro Valverde en la que ha estat la seva millor temporada, m'ha fet oblidar el 2014 i recuperar la seguretat en mi mateix.”

El vallesà establert a Andorra ha acabat segon en la Vuelta a Espanya, on es va embutxacar una etapa i la classificació combinada; va guanyar dues etapes del Tour de França, la general i dues etapes de la volta al País Basc, i un tercer i un quart lloc en la Lieja-Bastogne-Lieja i en la Fletxa Valona, respectivament.

Purito ha tingut un protagonisme rellevant en el World Tour des que es va establir el 2009. Ha guanyat la classificació en tres ocasions, a més d'un tercer i un segon lloc.

El líder del Katuixa, de 36 anys, descansa abans de posar el fil a l'agulla a una nova temporada en què encara no s'ha pronunciat sobre quina de les tres grans voltes s'adapta més a les seves característiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)