Més esport

El Reus guanya dos títols en la copa de les Nacions

Patinatge artístic. Es va emportar la medalla d'or en els grup grans de xou i en els juvenils. El CP Parets va guanyar en els quartets

El Reus Deportiu va ser el gran triomfador de la copa de les Nacions de grups de xou de patinatge artístic que es va disputar al pavelló Barris Nord de Lleida. El conjunt reusenc va ser el millor en els grups grans i en els grups juvenils. El CP Parets va guanyar els quartets i els equips catalans van sumar quatre places de podi més. El Reus Deportiu va dominar completament els grups grans i per unanimitat dels jutges es va emportar la primera plaça amb el seu espectacle Infinity i una puntuació de 93.600. Va quedar al davant del conjunt italià del Bassano New Skate (90.000), mentre que més allunyat i en la tercera plaça del podi es va classificar el Patinatge el Masnou. L'altra medalla d'or dels reusencs va arribar en els grups juvenils, que amb l'espectacle Scandal van tornar a quedar al davant del Bassano New Skate, aquesta vegada amb més lluita. El CPA Olot va ocupar la tercera posició.

En la modalitat de quartets, el millor va ser el CP Parets, que amb el seu espectacle Prelude va impressionar tant en l'apartat tècnic com artístic i va quedar al davant del PA Azzanese italià.

Les dues modalitat en què els equips catalans no van aconseguir la primera posició del podi van ser els grups petits i la precisió. El CP l'Aldea va lluitar amb el conjunt francès Black Rocks per la medalla d'or en els grups petits, però al final va acabar en el segon lloc. Va completar el podi ocupant la tercer plaça el CH Juneda. En la modalitat de precisió, amb només tres participants italians, la primera posició va ser per al Progresso Fontana Bolonya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)