Ciclisme

La primera Gerunda Road, amb 569 participants

Ciclisme. La marxa cicloturista que va tancar les Fires de Girona es va dur a terme amb la presència dels ciclistes emergents de referència i David de la Cruz (Etixx) com a cap de cartell

Cinc-cents seixanta-nou ciclistes van completar la Gerunda Road, la marxa cicloturista que tancava les Fires de Sant Narcís de Girona i que es va dur a terme amb la presència dels ciclistes emergents de referència a les comarques gironines i la novetat d'un tram cronometrat en l'ascensió a Sant Hilari Sacalm des de Santa Coloma de Farners. Una xifra considerable tenint en compte que la temporada ja fa dies que va acabar pel que fa la competició i que el número és el dels ciclistes que van registrar el seu temps des de la sortida i en cadascun dels parcials. David de la Cruz (Etixx) era el cap de cartell de la cita a la primera línia de sortida, on també hi havia altres corredors de nivell internacional, com ara Guillem Cassú (Fundación Alberto Contador), Fran Zurita (Team Vorarlberg) i Adrià Moreno (Team Raleigh-GAC). L'olotí va ser, de tots ells, qui va tenir un millor registre en la crono, amb 30:32, mentre una dotzena de participants van baixar de la mitja hora, i cinc, dels 29 minuts. La jornada va estar marcada, també, pel bon temps que va permetre als participants, 50 de les quals eren dones, fer els 100 o 135 quilòmetres sense haver de patir les inclemències meteorològiques. Per a la marxa també hi havia 60 persones voluntàries entre homes i dones, dues ambulàncies, dos metges, dos furgons d'assistència i 25 motoristes i cinc vehicles d'enllaç amb el suport estratègic dels agents municipals de Santa Coloma de Farners, Anglès, Sant Hilari Sacalm i Girona, i deu agents dels Mossos d'Esquadra. Sense que es produïssin incidents importants, es van registrar tres caigudes i una picada d'abella.

Entrega a Càritas

L'endemà de la prova, els organitzadors de la Gerunda Road, Club Ciclista Sport Ter - Els Bandolers, van entregar a Càritas Diocesana de Girona el menjar (fruita, carn, embotits, coques i grana seca) i les begudes (llaunes i ampolles de dos litres de refrescs) que van sobrar, desglossades i quantificades en 140 quilos per Càritas BKN.

Amer reprèn l'Open Tàctic de BTT

La tercera de les cinc proves del calendari de l'Open Tàctic de BTT es disputa diumenge a Amer, amb la participació oberta a totes les categories i tant per a federats com per als que no ho siguin –faran la marxa popular– i les inscripcions el mateix dia. Les curses de promoció seran les primeres que es faran, a partir de les 9.30 h, i una hora més tard es donarà el tret de sortida a la resta i amb rutes de 32, 22 i 11 quilòmetres, amb Santa Brígida, la zona dels Tres Rocs i Santa Llena com a principals atractius. Serinyà i Banyoles completaran l'Open Tàctic de BTT.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)