Tennis

Nadal i Federer fan via

Tennis. El balear va vèncer Rosol, aquest cop sense patir, en 61 minuts, i el suís va destrossar Seppi en 47. Murray també és en els vuitens de París

El balear Rafa Nadal (7) estava avisat del recent torneig de Basilea i, ahir, en la segona eliminatòria del Masters 1.000 de París-Bercy, no va tenir ni de bon tros tants problemes contra el txec procedent de la qualificació Lukas Rosol (66è de l'ATP) com la setmana passada a Basilea. Nadal es va imposar per un doble 6-2 consumat en 61 minuts i va accedir als vuitens de final. El manacorí va trencar quatre cops el servei de Rosol (4/8) i no va perdre mai el seu (0/1). El seu rival avui serà el vencedor del duel entre el sud-africà Kevin Anderson (11) i l'austríac Dominic Thiem. El suís Roger Federer (3), per la seva banda, va superar l'italià Andreas Seppi (28è de l'ATP) 6-1 i 6-1 en tan sols 47 minuts i jugarà els vuitens contra el nord-americà John Isner (13) L'escocès Andy Murray (2), si fa o no fa el mateix. No en va tenir ni per començar amb el jove croat de 18 anys Borna Coric i el va esbandir 6-1 i 6-2 en 58 minuts sense cedir ni tan sols una pilota de break en tot el partit.

També van passar el txec Tomas Berdych (5) –una feinada contra el francès Edouard Roger-Vasselin (6-4, 4-6 i 7-5)–, el japonès Kei Nishikori (6) i el búlgar Grigor Dimitrov, botxí del croat Marin Cilic (12) per 7-6 (3) i 7-6 (2). Dimitrov serà avui el rival del xabià David Ferrer (8) i Nishikori s'enfrontarà amb el francès Richard Gasquet (10).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)