Tennis

Montañés, enfurismat

Tennis. El tennista no es va poder resistir dilluns davant la imatge de Rajoy i va manifestar a la xarxa: “Independència ja, home!”

El tennista de Sant Carles de la Ràpita va encendre la xarxa entre dilluns i ahir després de piular un missatge independentista arran de l'aprovació de la declaració del començament del procés cap a la independència. “Visca Catalunya! Independència ja, home! Ganes de vomitar en sentir aquest personatge”, va escriure. El text –com es pot veure al costat– anava acompanyat d'una foto de la compareixença posterior que va fer Rajoy.

A la xarxa hi va haver reaccions de tota mena, sobretot atacs i insults contra el jugador del RCT Barcelona. Mitjans espanyols se'n van fer ressò, i alguns, com ara Cuatro, van dir que el tennista va patir “un brot independentista”. Montañés ja va donar suport fa uns anys a la iniciativa Tennis per la Independència, tot i que va preferir no fer-ne gaire publicitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)