Ciclisme

Callados s'emporta el triomf a Serinyà

Ciclisme. El títol de l'Open Tàctic es decidirà en l'última prova, que es disputarà a Banyoles el dia 29

El corredor master Christian Collados (Cicles Serrano) va guanyar la cursa elit de la quarta prova de l'Open Tàctic de BTT que es va disputar a Serinyà. La seva victòria va arribar després d'un frec a frec molt interessant amb Albert Oller, que va acabar en la segona posició. La tercera plaça final la va ocupar Antonio Olivares. El líder de la general de l'Open Tàctic de BTT, Sergi Oller, es va retirar d'aquesta quarta cursa puntuable per culpa d'uns problemes mecànics a la bicicleta. El triomf de la general es decidirà en la cinquena i última prova del campionat, que es disputarà a Banyoles el pròxim 29 d'aquest mes.

En la jornada ciclista de Serinyà es van disputar tres curses diferents i els seus recorreguts van transcórrer per divertits corriols, però també tenien la seva duresa i eren una mica més llargs del que s'havia previst. En la cursa curta, el master Pere Batllori no va tenir rivals i va ocupar la primera posició, mentre que van completar el podi els cadets Roberto Nazar i Albert Baquer. La primera ciclista femenina júnior va ser Julia Ribas. En la prova infantil, Gerard Bofill va repetir victòria, i va superar Bernat Isach i Nil Ponsati. Lídia Fuentes va ser la primera noia de la categoria cadet. Les proves de promoció van tenir una excel·lent participació i, com sempre, van tenir circuits diferents per a les diverses categories. El lliurament de premis el va presidir l'alcalde de la localitat, Josep Antoni Ramon.

ABANDONAMENT

El líder de la general, Sergi Oller, es va retirar per problemes mecànics
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.