Més esport

El DKV Borges lluitarà pels quarts de l'ETTU

Tennis de taula. Visita el Rolkilde danès, mentre que el Balaguer jugarà a Turquia contra el Tigem per accedir a la quarta eliminatòria

El DKV Borges Vall buscarà avui a Dinamarca la classificació per als quarts de final de la copa ETTU masculina de tennis de taula, mentre que el Balaguer Villart Logístic jugarà demà a Turquia amb la intenció d'accedir a la quarta eliminatòria de la competició femenina. Els de les Borges Blanques visitaran aquest vespre (19.30h) a la sala de joc del Roskilde Bordtennis BTK61 danès la quarta eliminatòria de la competició europea. L'enfrontament és a partit únic i el que guanyi passarà a disputar els quarts de final, que ja es jugaran a doble partit, que es disputaran el mes de gener del 2016.

En l'ETTU femenina el Balaguer Villart Logístic jugarà la tercera eliminatòria, també a partit únic, i demà (13 h) visita el Tigem SC Ankara turc. Les de la Noguera lluitaran per arribar a la quarta eliminatòria que encara és a partit únic i es jugarà al desembre. Hi ha dos equips més de la superlliga femenina espanyola en aquesta eliminatòria de l'ETTU, el Cajasur Priego s'ha desplaçat a Rússia per enfrontar-se amb el Kazan i el Tecnigen Linares a França per jugar contra l'ALCL TT Grand-Quevilly.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)