Ciclisme

Publicats els calendaris de les curses socials

Ciclisme. La primera de les quatre proves del campionat d'hivern es disputa a Palafrugell el 30 de gener, i Peratallada es manté fidel a la cita

La delegació de ciclisme de Girona va presentar ahir els calendaris de les curses socials, les primeres competicions que organitza el 2016 i que estan integrades pel campionat social d'hivern de carretera i per les curses socials de Peratallada. Totes dues tenen quatre curses i es duran a terme de manera simultània en alguna de les seves proves, obertes a totes les categories –incloses les de cicloturisme amb la revisió mèdica– i que, els últims anys, s'han caracteritzat pel fet de participar-hi ciclistes d'equips professionals que fan les estades de pretemporada a les comarques gironines.

A Palafrugell, que va tancar l'edició d'aquest 2015 amb Antonio Miguel com a campió de la general, es disputarà la prova inaugural del social d'hivern, amb quatre curses cada diumenge del 30 de gener al 21 de febrer i recorreguts de 80 a 100 quilòmetres. En el cas de Peratallada, 53 Douze les organitza sempre els dimecres i amb diferents voltes a un circuit de 23 km segons la categoria.

Campionat social d'hivern
30 gener
Palafrugell
7 febrer
Bescanó
14 febrer
Banyoles
21 febrer
Vilajuïga
Campionat social 53 Douze
10 febrer
Peratallada
17 febrer
Peratallada
24 febrer
Peratallada
3 març
Peratallada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)