Futbol sala

Un corcó per tancar l'any

Futbol sala. El Barça Lassa rep el Saragossa (21 h, Esport3), un equip tradicionalment incòmode, en el darrer partit del 2015 al Palau

El Barça Lassa viu un moment dolç. L'equip ha encadenat dues golejades àmplies i mostra símptomes de millora després d'empatar dos partits consecutius al Palau, contra l'Antequera i el Palma. “Estic satisfet amb la feina que ha fet l'equip en les darreres setmanes”, explica el tècnic català Marc Carmona, que veu com el nerviosisme que van generar aquells dos empats s'ha esvaït. Els blaugrana van concloure divendres passat la primera volta de la lliga –la segona millor des que el Barça va tornar a la primera divisió l'any 2006– amb un triomf folgat al Palau contra l'Elx, i volen mantenir la línia avui en el darrer partit de l'any al Palau Blaugrana. El D-Link Saragossa és el novè classificat de la lliga i l'equip que va quedar a les portes de disputar la copa d'Espanya després de la jornada frenètica de divendres passat. Els aragonesos són un equip que tradicionalment ha plantejat problemes al Barça, que pateix amb la defensa zonal que proposen. “T'exigeixen molt tàcticament. Has de modificar el que acostumes a fer contra els altres equips perquè la seva defensa et provoca pèrdues i ràpides transicions”, diu Carmona. En els set darrers partits de lliga regular, els blaugrana n'han guanyat cinc, n'han empatat un i n'han perdut un, però mai ho han tingut fàcil. “Tenen jugadors que finalitzen molt bé, com Retamar i Modrego”, diu el tècnic.

El Catgas visita Llevant

El conjunt colomenc va fer un dels millors partits de la primera volta al Pavelló Nou de Santa Coloma contra el mateix Llevant. Avui (20 h), els colomencs volen repetir la imatge d'aquell dia a domicili després d'haver-se tret de sobre el neguit per classificar-se per a la copa d'Espanya. Ara, amb el bitllet per a Guadalajara sota el braç, els homes que dirigeix Xavi Passarrius busquen el primer triomf de la segona volta contra un conjunt en el qual juga Charlie, un vell conegut que va jugar el curs passat a Santa Coloma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)