Atletisme

Més de 2.000 inscrits al Masnou

Atletisme. Com en les últimes edicions, la Sant Silvestre més antiga del calendari català s'avança al dia de Sant Esteve. La prova, de 5 km, es disputarà al port de la població maresmenca, i hi destaquen els letons Edgars Sumskis i Jelena Abele

La Sant Silvestre del Masnou, que des de fa algunes temporades es disputa per Sant Esteve, arriba a la 36a edició en un gran estat de salut i ahir ja s'havien superat a bastament les 2.000 inscripcions (uns 2.150). La jornada s'iniciarà a les 9.15 h amb la prova per a nens i nenes nascuts entre el 2010 i el 2015. A les 9.25 h, es disputarà la cursa per als nascuts entre el 2001 i el 2009, dividits en dues categories, i servirà de preàmbul als dos plats forts, la cursa femenina (9.45 h) i la masculina (10.30 h), que es desenvoluparà en un recorregut de 5 km en el tradicional circuit del port del Masnou.

Entre els inscrits, destaquen els corredors de Letònia Edgars Sumskis, participant en l'últim europeu de cros, i Kaspar Briska, tercer en la Sansi de Viladecans, l'estonià Juris Razgalis i el marroquí del FC Barcelona El Mehdi Aboujanah. En la prova femenina, la gran favorita és la letona Jelena Abele, vencedora l'any passat; l'estoniana Jekaterina Patjuk, guanyadora de la Sansi de Viladecans; la marroquina Waafa Azdaou, i l'andorrana Sílvia Felipo.

Les altres dues Sant Silvestre de referència del calendari català, la Cursa dels Nassos, a Barcelona, i la Sant Silvestre Barcelonesa, a Sant Cugat del Vallès, es disputaran, com marca la tradició, el 31 de desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)