Atletisme

Aboujanah venç al Masnou

Atletisme. El marroquí del FC Barcelona es va imposar en la Sant Silvestre maresmenca, mentre que en la prova femenina la victòria va ser per a l'estoniana Patjuk

El marroquí del FC Barcelona El Medhi Aboujanah es va imposar en la 36a edició de la Sant Silvestre del Masnou, la més antiga del calendari català, superant Josep Arnal (Berga), Albert Noguera (Igualada) i el letó Edgars Sumskis (La Sansi) que van arribar molt junts. Aboujanah ja havia guanyat aquesta cursa, que té la sortida i arribada al port del Masnou, en l'edició de l'any 2012. En la cursa femenina, la victòria va ser per a Jekaterina Patjuk (Estònia), que va fer un nou rècord de la prova amb 16:27. El segon lloc va ser per a la letona Jelena Abele, que havia guanyat l'edició de l'any passat. La Sant Silvestre del Masnou va tenir 2.150 atletes inscrits, dels quals prop de 1.900 van arribar. També es van disputar curses de petits, amb 300 participants.