Ciclisme

El tret de sortida, a Palafrugell i Sils

Ciclisme. Comencen el campionat social d'hivern de carretera i l'Open BMW de BTT, aquest cap de setmana

Palafrugell és el marc aquest dissabte de la cursa del Pa, la primera de les quatre proves puntuables per al campionat social d'hivern de carretera, obert a totes les categories fins a cadet, incloent-hi els cicloturistes si presenten el certificat mèdic d'aptitud esportiva. La cursa, que el 2015 tancava el calendari, comença a les 10 h a la plaça Antonio Miguel i té un recorregut de 94 quilòmetres pel Baix Empordà, entre els quals hi ha les carreteres de Begur. Bescanó el dia 7 de febrer, amb el temut mur d'Estanyol al final del recorregut (arriba al 18%); Banyoles el dia 14, i Vilajuïga el 21 completen el calendari.

Sils és la primera de les quatre curses que formen l'Open BMW de BTT Martín i Conesa, que organitza el Club Ciclista Sport Ter i que és obert des de cadets i cicloturistes, i també per als no federats si fan el recorregut de marxa popular. La cursa inaugural, una volta llarga de 30 quilòmetres i una altra de curta de 20. L'inici és a les 9.30 h al pavelló d'esports. Bescanó el 14 de febrer, Santa Coloma de Farners el 21 i Campllong el 6 de març són les altres curses de l'Open.

La Costa Brava el 10 de febrer, la Gironina el 17, la Catalana el 24 i la Peratallada el 2 de març són les quatre curses del campionat social de carretera que es fa a Peratallada, cada dimecres a les 10 h i amb una important presència de ciclistes d'equips estrangers que es preparen a les carreteres de les comarques gironines.

Artur Martí, a l'Aldro Team

El campdevanolenc, de 24 anys, es va incorporar ahir a la concentració de l'Aldro Team, a Torrelavega, que durarà fins al 4 de febrer. Andreu Martí és un dels 17 ciclistes de l'equip de Manolo Saiz, que dirigeixen Herminio Díaz Zabala i David Etxebarria. La formació cantàbrica és de categoria continental, i l'Essor Basque a França el primer cap de setmana de febrer, la primera cursa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)