Ciclisme

L'alt d'Estanyol dicta sentència

Ciclisme. El francès Julien Laiduoin va superar el colombià Jordan Cárdenas en els darrers metres

El final, amb una rampa del 18 per cent, no va decebre. L'alt d'Estanyol va sentenciar la segona de les quatre proves del campionat social d'hivern de carretera, que es va disputar ahir a Bescanó amb 130 participants. I en els darrers metres va ser el francès Julien Laiduoin el que va aconseguir el triomf després de superar el colombià sub-23 Jordan Cárdenas (Controlpack), a qui va treure dos segons. El també sub-23 Alain de Smit (KNWU) va ser tercer, a 7 segons, els mateixos que Marc Almeda (Bicioci Niner Team), millor català i gironí. Héctor Abad (Berria Team Catalunya) va ser cinquè a 18 segons i millor màster 30.

La pluja va ser la protagonista d'una prova molt disputada des del principi i que en el quilòmetre 80, en el descens de les Encies, va tenir una primera selecció amb una caiguda provocada per una taca d'oli a la carretera. Un altre incident, en un pas de vianants a Amer, en què van caure quatre ciclistes més –en cap dels dos casos va ser de gravetat–, va ser l'altre moment en què es va seleccionar un grup que va arribar en els darrers metres amb 50 unitats i la cursa per decidir.

En la resta de categories, els vencedors van ser: Manel Corralero (Blandense CC), en cadets, Guillem Garcia (Bicis Esteve), júniors, Laura Martí (Linbikes LEFA Team), elit femenina, Marc Frou (Bicis Esteve), màster 40, Octavi Fontané, 50, i Cristóbal Maya (Galvesport), 60.

La tercera cursa es farà diumenge a Banyoles.

Peratallada cancel·la la primera

La primera de les quatre curses del campionat social de Peratallada va ser cancel·lada. Les altres tres es disputaran els dimecres a partir del dia 17: La Gironina, La Catalana (24 de febrer) i La Peratallada (2 de març). Les inscripcions a les curses, obertes a totes les categories cicloturistes amb certificat mèdic inclòs, es fan a la sala del Teatret de Peratallada el mateix dia i les sortides són a les 10 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)