Ciclisme

Bescanó puja el nivell de l'Open BMW BTT

Ciclisme. 203 participants en la segona de les quatre curses, inclosos els millors de les comarques gironines

Marc Trayter (Scalebikes Extrem) va ser el vencedor de la segona prova de l'Open BMW BTT, disputada a Bescanó i que va tenir la presència de bona part dels millors especialistes de les comarques gironines entre els 203 participants. Perquè en la volta llarga de 31 quilòmetres i més de mil metres de desnivell positiu acumulat, darrere l'empordanès i a 27 segons va entrar Adrià Noguera (Buff), Oriol Colomé (Bicis Esteve) va ser tercer a 1:24, Roger Argelaguer (Team Blue Motors) quart... Un podi que podria haver estat perfectament de l'antiga Copa Girona o de qualsevol prova de nivell català o estatal.

Pablo Egeda (Tomàs Bellès) va ser cinquè i millor màster 30, Daniel Berenguer (Relber Cycling Team) desè i millor sub-23 i Cyril Coste (Evasion Pourpre) millor júnior i Òscar del Baño (Medina CC) màster 40. En la volta curta, de 21 quilòmetres, el cadet Àlex Martín (Relber Cycling Team) va oferir un gran espectacle i es va imposar a Manel Corralero (Blandense) i Marcus Alarcon (Relber Cycling Team), segon i tercer. Octavi Fontané (Bicis Esteve) va ser quart i vencedor màster 50 i Joan Cors (Bici Equip Centelles) màster 60. Sara Gay (Relber Cycling Team) va ser la millor elit femenina i Mar Soler (Tona Bikes) i Maria casanova (Bicis Esteve) segona i tercera.

Santa Coloma de Farners aquest diumenge mateix rep la tercera prova de l'Open, que s'acaba el dia 28 a Roses.

Peratallada, cada dimecres a partir de demà

La localitat baixempordanesa obre demà el seu campionat social de carretera, que té la peculiaritat que es disputa els dimecres (demà, el dia 24 i el 2 de març) i que sol tenir la participació de molts equips de l'estranger. Les curses són en el clàssic circuit de 23 quilòmetres i, les voltes, segons la categoria.