Tennis

Rafa Nadal torna a sucumbir en les semifinals

Tennis. El balear va caure en un partit maratonià contra l'uruguaià Pablo Cuevas, que va jugar la final contra l'argentí Guido Pella, botxí de l'efervescent austríac Dominic Thiem

El tennista balear Rafa Nadal (1) va perdre la matinada de dissabte a diumenge en les semifinals de l'obert de Rio de Janeiro contra l'uruguaià Pablo Cuevas i es va tornar a quedar a les portes d'una final, tal com li va passar a Buenos Aires en el torneig anterior. Cuevas es va imposar per 6-7 (6), 7-6 (3) i 6-4 en un partit maratonià de tres hores i 28 minuts. Nadal va salvar una pilota de partit en contra en el tercer set però no va evitar que el número 45è de l'ATP s'acabés enduent el triomf. El manacorí va reaccionar amb empenta quan perdia per 5-2 en el segon set i va arribar a igualar i forçar el tiebreak, però no va trobar la fórmula per arrodonir la remuntada. En el tercer set, el trencament de Cuevas en el setè joc (4-3) va ser una llosa i, malgrat que Nadal va salvar la pilota de partit amb 5-3, ja no va trobar més arguments.

De fet, les semifinals van estar plenes de sorpreses, perquè l'austríac Dominic Thiem, precisament el botxí de Nadal a Buenos Aires, va cedir, també inesperadament, contra l'argentí Guido Pella per 6-1 i 6-4 en una hora i 13 minuts.

Primera final de Pella

Amb 25 anys, el tennista sud-americà va guanyar el partit més important de la seva carrera esportiva davant del flamant campió de Buenos Aires i va plantar-se a la seva primera final. Els 21 errors no forçats de Thiem, certament, van ser una llosa que va catapultar Pella. El de Bahía Blanca, però, va saber serrar les dents en el segon set quan el seu oponent va disposar de cinc pilotes de trencament que haurien pogut canviar el signe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)