Més esport

La Molina-Vallter és per a Alís i Freixinet

Esquí de muntanya. 120 participants en la tercera edició de la cursa Skimarathon, que es va poder disputar en unes òptimes condicions

Xavier Freixinet (Ski Club Camprodon) i Jordi Alís (Unió Excursionista Urgellenca) van ser els vencedors de la tercera La Molina-Vallter Skimarathon, que es va disputar dissabte amb 120 participants i unes condicions òptimes, amb un recorregut de 38 quilòmetres i 3.000 metres de desnivell positiu acumulat. La cursa, que l'any passat es va haver de neutralitzar al quilòmetre 15 pel mal temps, sortia des de la collada de Toses i passava per les valls de la Cerdanya, Núria i Camprodon, amb pas per cims emblemàtics com el Puigmal (2.910 m) i el Noucreus (2.799); per arribar a Vallter.

“Hem anat durant tota la cursa un grup d'equips al capdavant, i ens hem acabat repartint les places de podi. Els germans Cardona han liderat la cursa durant bona part del recorregut, però uns problemes d'hidratació els han obligat a abandonar”, va dir Freixinet a l'arribada, després de 4 hores i 8 minuts. Els tècnics de la FEEC Jordi Palomares (CE Cerdanya Pirineus) i Xavier Sadurní (Ski Club Camprodon) van ser segons, i Jordi Martín i Joan Reyné (Ski Club Camprodon), tercers.

Les parelles Clàudia Ramos i Ares Izard (Centre Excursionista de Lleida) i Roser Ortés i Elisabeth Bertran (CE Madteam) van compartir la victòria en la categoria femenina, després de 6 hores i 13 minuts.