Més esport

Un comiat per oblidar

Golf. Larrazabal i Anglès van tancar l'Open d'Espanya amb discreció, Pinto va millorar i el britànic Johnston va defensar la primera posició

Els catalans Pablo Larrazabal i Pep Anglès no van poder mantenir la dinàmica en l'última jornada de l'Open d'Espanya, a Valderrama, en què l'anglès Andrew Johnston va resistir l'envestida del castellonenc Sergio García i va celebrar el seu primer títol al circuit europeu de golf.

Larrazabal i Anglès, que va debutar com a professional fa poc més de mig any i ha causat sensació a Valderrama, començaven l'última volta empatats al setè lloc. Tanmateix, van oferir una actuació discreta que els va deixar fora dels deu primers. Anglès amb 77 cops va baixar a la dinovena posició, amb un total de 294 cops, a nou de Johnston. I Larrazábal va completar el dia amb dos cops més (79) i es va haver de conformar amb la 29a posició final (296 cops), la mateixa que Jordi Garcia Pinto, que va tancar la participació amb 75 cops.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)