Més esport

Amb poca substància

Lliga Endesa. Cinquena derrota consecutiva del MoraBanc, que dóna massa facilitats a un equip que ja s'ha assegurat jugar el ‘play-off'. Excel·lent actuació de Shermadini a la pintura

A priori ja no semblava un bon remei la visita a Las Palmas per reactivar-se. I, si bé va mantenir-se viu en el segon quart (32-32, 16') el MoraBanc va rebre una altra patacada. Ja és la cinquena seguida, dada tan o més preocupant que la fragilitat defensiva o l'ostracisme de Sada per decisió tècnica.

El duel a la zona entre Omic i Shermadini va protagonitzar l'inici de partit, amb vuit punts de cadascú i el partit igualat. L'Herbalife, amb un joc més coral –va acabar amb 30 assistències i més peces participant en la rotació–, va aconseguir obrir un forat a les acaballes del segon quart (parcial de 18-4 i 45-34 a la mitja part), gràcies a la intensitat defensiva i al joc de transició.

L'equip del Principat va intentar no desenganxar-se (56-50, 25'), però no va tenir mai la continuïtat suficient per posar la por al cos dels canaris, que, quan notaven el seu l'alè, tornaven a distanciar-se fàcilment. Així, en un tres i no res, van anar-se'n un altre cop, castigant les pèrdues del rival i convertint-les en contraatacs. Tot estava resolt al principi del darrer quart (76-57, 33') i l'Herbalife va poder gaudir amb el públic d'una nova presència al play-off. El MoraBanc, en canvi, va recuperar Shermadini per a la causa, però li van faltar moltes altres coses.

Ens han castigat les pèrdues en la primera línia amb contraatacs. Això ens fa mal en defensa i en confiança
Joan Peñarroya
0
minuts
de Víctor Sada per decisió tècnica. Peñarroya va dir després del partit que “ha de treballar més”.