Més esport

El ‘Fil de llum' arriba avui a Matoshinos

Patinatge artístic. El CP Bescanó debuta aquesta tarda en un campionat d'Europa, en el de grups de xou juvenil, del qual va ser tercer a Alcoi al març

El CP Bescanó s'afegeix aquesta tarda a la nòmina de clubs de les comarques gironines que hauran competit a escala internacional. Serà a la localitat portuguesa de Matoshinos, en el campionat d'Europa de patinatge artístic i precisió en la modalitat de grups de xou en categoria juvenil. El CPA Olot, amb Benvinguts al circ, també competirà en la categoria juvenil i parteix com a candidat a pujar al podi. El
Reus, amb El vestit nou de l'emperador, és el tercer conjunt català que competeix en aquesta categoria, en la qual la federació estatal té tres representants.

“Dono color al que t'envolta. M'apagues i m'encens. Clic-clac, clic-clac. Fil de llum.” Aquest és el fil argumental de la coreografia del CP Bescanó que, dirigida per Olga Costa i Mireia Campasol, s'ha consolidat aquest 2016 com un conjunt de referència perquè en el campionat gironí que es va disputar a Fontajau va ser segon darrere el CPA Olot; en el campionat de Catalunya a Vic, també al mes de gener, es va mantenir al podi amb un tercer lloc i, el mes passat a Alcoi, en el campionat estatal, va tornar a ser tercer darrere el Reus Deportiu i el CPA Olot, primer i segon un altre, cop com va passar en el català a Osona.

El CP Bescanó, que va aconseguir 79,30 punts amb la seva coreografia, va tornar a superar a Alcoi formacions amb més experiència en competicions estatals i internacionals com són el CP El Masnou i el CPA Vilanova, quart i cinquè amb 75,50 i 74,50.

El CPA Olot apunta a l'onzè, demà

El CPA Olot busca demà el seu onzè títol de campió europeu de patinatge artístic per a grups de xou grans amb Treu-me d'aquí. El conjunt de Ricard Planiol va aconseguir en l'estatal el seu tretzè títol en quinze edicions a Vilanova i la Geltrú i, sense el CPA Girona segon però sense europeu i només amb mundial per criteris de la federació espanyola, pot afegir un nou campionat al seu palmarès a l'espera de repetir el ple en el pròxim campionat del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)