Ciclisme

L'Esperxada triomfa

Ciclisme. La quarta edició de la prova es consolida amb 250 participants, plenament satisfets per la qualitat del recorregut i l'autenticitat. Joan Pons és el més ràpid per tercera ocasió

El maig del 2013 el Sendicat del Pedal va organitzar per primer cop l'Esperxada i ahir, en la seva quarta edició, la prova es va consolidar com la prova d'autenticitat per determinar la diferència entre els practicants de la BTT de sempre, i la resta. 250 participants, pota negra i a punt per enfrontar-se als corriols que s'enfilaven fins a Rocacorba i que en el cas del recorregut estrella, de 72 quilòmetres, tenia 3.000 metres de desnivell positiu i gaudi per als més de cent corredors que la van completar.

Joan Pons, vencedor en les dues primeres edicions –l'any passat va ser tercer darrere de Tomi Misser i Pau Zamora–, va tornar a ser el més ràpid amb un temps de 5h03:21. Pau Zamora va ser segon a 11:19 i Adrià Noguera va tancar el podi a 18:31. Núria Lauco, 66a absoluta amb 7h33:34 era l'única noia. La curta, de 38 quilòmetres (1.500 D+) la van fer 86 corredors, i els més ràpids van ser Antonio Olivares i Mònica Domínguez, també única noia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)