Ciclisme

Pals proclama els campions de Catalunya

Ciclisme. Pau Miquel va ser el millor cadet i en noies les campiones van ser Anna Kiesenhofer, Berta Orozco i Ariana Gilabert

El CC Baix Ter Competició va organitzar ahir el campionat de Catalunya de fons per a les categories cadet masculina i elit, júnior i cadet femenines. Es disputava sobre 62 quilòmetres –45 per a dones júnior i cadet amb inici a Vulpellac–, la principal dificultat dels quals era el doble pas per Begur, qualificat de tercera categoria. Tot i això, cap del centenar de participants va poder escapar-se en els passos per la localitat costanera amb el nucli sobre la muntanya, i va ser a l'arribada a Pals quan es van decidir els campions de cadascuna de les categories, el més ràpid dels quals va ser Pau Miquel (Autocars Sagalés). Jose González (Cicles Morenito) i Manel Corralero (Blandense) van ser segon i tercer cadet masculí, i Álvaro Robles (Cicles Morenito), millor cadet de primer any. El títol elit femení va ser per a Anna Kiesenhofer (Frigorífics Costa Brava), líder també de la copa estatal, un cop s'han disputat cinc de les nou proves. Mercè Pacios ( 4 Factors) i Elisabet Escursell (UCI Bizkaia) van completar el podi d'elit i les tres primeres en les categories júnior i cadet van ser Berta Orozco (Frigorífics Costa Brava), Laura Rodríguez (Corvi Equipacions) i Júlia Pujol (Tomàs Bellès), i Ariana Gilabert (Catema. Cat), Nerea Ruiz (Catema. Cat) i Maria Banlles (Frigorífics Costa Brava).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)