Atletisme

esports

Diada de l'Atletisme Català

Adel Mechaal i Raquel González, guardonats

Diada de l'Atletisme Català. El migfondista palamosí i la marxadora mataronina s'estrenaran en el palmarès que premia els millors del 2015

El migfondista palamosí Adel Mechaal i la marxadora mataronina Raquel González s'estrenaran avui en el palmarès de millors atletes en la XXV Diada de l'Atletisme Català, en un acte que es farà a l'edifici docent del Consell Català de l'Esport, a Esplugues de Llobregat. Mechaal i González agafaran el relleu de l'especialista en obstacles Àngel Mullera i de la també marxadora Beatriz Pascual, que havien estat els protagonistes en les últimes edicions.

El curs passat Mechaal va dominar en les competicions estatals, amb el doble títol tant en pista coberta (1.500 i 3.000 m) com a l'aire lliure (1.500 i 5.000 m), a més d'ocupar el sisè lloc en els 3.000 m de l'europeu indoor de Praga i de participar en el mundial de Pequín. Al seu torn, Raquel González va aconseguir el títol estatal de 20 km marxa i es va classificar en catorzè lloc en el mundial de Pequín. En l'acte també es reconeixerà la tasca dels seus respectius entrenadors, Josep Carballude i Josep Marín.

Més enllà dels atletes absoluts més destacats, en l'acte també es premiaran els millors de cada categoria, com ara els promesa Marc Alcalà i Cristina Lara, que ja brillen en competicions de màxim nivell. Com és habitual, en la Diada de l'Atletisme Català també es distingiran els millors clubs i els jutges amb llarga trajectòria. També s'homenatjaran els atletes que han batut algun rècord de Catalunya, com el mateix Alcalà (1.000 m) o Clàudia García Jou, en alçada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)