Més esport

Paré busca els vuitens

Surf de vela. El regatista local es jugarà avui una plaça per accedir als vuitens de final del campionat del món GP Catalunya Costa Brava, que es disputa a Sant Pere Pescador

El regatista local Marc Paré (ESP-334) és l'únic català, i també de l'Estat espanyol, que ha superat la primera mànega classificatòria de la segona eliminatòria del campionat del món de surf de vela GP Catalunya Costa Brava, que s'està disputant a Sant Pere Pescador. Marc Paré competeix a casa, té 18 anys i és l'actual campió de l'Estat espanyol júnior. En la jornada d'avui lluitarà per una plaça per accedir als vuitens de final de la competició. El castellonenc Pablo Ania (ESP-16) va tenir possibilitats d'arribar als vuitens en la primera i única eliminatòria que va finalitzar, però va quedar a les portes.

Les previsions indiquen que la tramuntana bufarà avui i es podrà finalitzar la segona eliminatòria i fins i tot disputar-ne una tercera. Fins al moment el regatista francès Pierre Mortefon (F-14) encapçala el campionat seguit pels també francesos Pascal Toselli (FRA-916) i Tristan Algret (GPE-44). L'actual líder del rànquing mundial de l'especialitat d'eslàlom, l'italià Matteo Iachino (ITA-140), és el vuitè classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)