Més esport

Grau, campió estatal

Tennis de taula. El jugador del Tramuntana va guanyar la categoria infantil en el campionat d'Espanya, que es va acabar ahir a Blanes. Sílvia Coll (Selva Cassà) va ser segona en benjamí femení

El jugador del Tramuntana Figueres Sergi Grau va guanyar la prova individual del campionat d'Espanya de totes les categories, que va finalitzar ahir a la Ciutat Esportiva de Blanes. En dobles, Sergi Grau va fer parella amb Javier Varelo (Cartagena), i van ser tercers. En la categoria benjamí femenina, Sílvia Coll (La Selva Cassà) va ser subcampiona.

Sergi Grau va aconseguir el títol en superar clarament en la final Alberto Lillo (Alacant) per 4-0 (12-10, 11-9, 11-6 i 11-8). En la semifinal es va desfer de Francisco Miguel Ruiz (Cartama) per 4-2, mentre que en els quarts havia derrotat Miguel Núñez (Burgos) pel mateix resultat. En els quarts de final va ser eliminat Martí Pelachs (Vilablareix), en perdre per 4-1 contra el futur subcampió, Alberto Lillo. En els dobles, Sergi Grau i Javier Valero van ser derrotats en la semifinal per Francisco Miguel Ruiz (Cartama) i Miguel Núñez (Burgos) per 3-2.

En la categoria benjamí, Sílvia Coll (La Selva Cassà) va arribar a la final i es va haver de conformar amb el subcampionat després de perdre per 3-1 (7-11, 12-10, 11-2 i 11-8) contra Angela Rodríguez (Collado Mediano). En la semifinal Sílvia Coll va derrotar per 3-1 Eva Vega (Cartama).

En la categoria sub-23 femení, el títol va ser per a Sofia-Xuan Zhang (Suris Calella), que va superar en la final Ana Garcia (Girbau Vic) per 4-0. Ana Garcia i la seva companya d'equip Clàudia Caymel van completar els títols catalans en guanyar els dobles sub-23 contra Laura Ramírez i Marina Ñíguez (Alacant) per 3-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)