Més esport

Inici del mundial júnior

Surf d'estel. Sol i León, les vencedores de la primera jornada després de tres hores ininterrompudes al Cortal de la Devesa

La brasilera Mikail Sol i la murciana Claudia León, que va superar la local Nina Font en la final, van ser les vencedores de la primera jornada del campionat del món júnior d'estil lliure que es fa a Sant Pere Pescador fins aquest dissabte en les categories sub-15 i sub-17.

La quarta edició del mundial de la World Kite Tour (WKT) va arrencar amb una jornada de tres hores ininterrompudes a la platja del Cortal de la Devesa, a la tarda i amb l'entrada de vent tèrmic. Es van fer les deu eliminatòries programades del quadre femení i les primeres de nois –té tres categories en tandes de 7 minuts després de les quals els participants es van eliminant segons el criteri dels jutges, que valoren la dificultat, fluïdesa i altura de les maniobres dels riders. La majoria tenen en el seu repertori tots els trucs del circuit professional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)