Tennis

Situació “delicada” per a Nadal

Tennis. “Mai es fàcil tornar després d'una lesió. Veurem com es troba”, diu David Ferrer sobre el mallorquí, que ahir va superar un exigent test contra Murray. Sis ‘top ten', baixes confirmades

La competició de tennis a Rio, bombardejada per les baixes –sis top ten no hi seran–, manté encara la incògnita sobre la participació de Rafa Nadal en individual, dobles i dobles mixtos. Si més no, el nivell que podrà mostrar el mallorquí és incert, segons les paraules del seu company d'equip, David Ferrer. “La seva situació és molt delicada. Mai és fàcil tornar després d'una lesió. Veurem com es troba”, ha dit.

Malgrat aquest missatge, la veritat és que Nadal va superar ahir a Manacor a la seva acadèmia un exigent test davant d'Andy Murray. El seu entorn parla de “bones sensacions” i d'una sessió que va servir per “esvair dubtes”. Nadal arrossega una lesió al canell esquerre, que el va deixar fora de Roland Garros. La llista de baixes per als Jocs l'encapçala el també lesionat Roger Federer. Tampoc hi seran per por del virus Zika Tomas Berdych, Milos Raonic, John Isner, Nick Kyrgios, Bernard Tomis, Feliciano López, Dominic Thieme, Kevin Anderson i Simona Halep. Azarenka serà baixa pel seu embaràs i Sharapova, per dopatge. Garbiñe Muguruza, que ha de ser-hi, es va retirar de Mont-real per problemes gastrointestinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)