Ciclisme

Sant Gregori obrirà el Trofeu Olympia

Ciclisme. Serà la primera de les sis proves de la Copa Gironina de BTT, del 18 de setembre al 27 de novembre

Sant Gregori serà la cita inaugural de la Copa Gironina BTT Trofeu Olympia, la tradicional prova de la tardor formada per sis proves per a totes les categories, des de les de promoció amb circuits adaptats i un centenar de nens i nenes en cada cita fins a les d'infantils (10 quilòmetres), cadets i fèmines (20) i elit, sub-23, màsters i júniors (30). El 18 de setembre s'obre el calendari, que en els darrers anys ha potenciat la vessant competitiva i la de lleure. El 12 i 23 d'octubre i el 6, 20 i 27 de novembre completen l'Open, les seus del qual es confirmaran aviat.

Volta a La Garrotxa

El 10 i 11 de setembre, el CC Bas i el CC Olot organitzen la Volta a la Garrotxa, amb dues etapes i per a sub-23, elit i màster 30. La primera és el Gran Premi de la Garrotxa 2016 Trofeu Remença, amb sortida de Sant Esteve d'en Bas (16 h) i un recorregut de 88 quilòmetres amb coll de Condreu (segona categoria) i coll de Bracons (primera) com a dificultats destacades. La cursa de les Festes del Tura, l'endemà, i amb 130 quilòmetres, és l'etapa reina. Comença a les 10 h i passa pel Santuari de la Mare de Déu del Coll, les Serres i les Encies.

Les dues cicloturistes de Girona

El 9 d'octubre es durà a terme la Gerundona Road, la primera marxa cicloturista destinada en exclusiva al públic femení i que tindrà dos recorreguts, un de 90 quilòmetres i un altre de 54. La prova l'organitzen els Bandolers Team Bescanó, que van estrenar la Gerunda Road l'1 de novembre del 2015 amb un important èxit de participació, tant des de la vessant qualitativa (amb corredors de referència a la demarcació, com ara David de la Cruz, Fran Zurita, Adrià Moreno, Guillem Cassú i Carles Torrent ) com de la quantitativa (amb 569 participants). La segona edició de la marxa que tanca el calendari es tornarà a dur a terme aquest any per fires, també per Tots Sants. Les dues proves ja tenen obert el seu període d'inscripció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)