jjoo de rio

Reacció contra Hongria

Waterpolo. L'equip de Miki Oca encarrila el triomf amb un tercer quart rodó (4-1) i frena el conjunt magiar, amb una Bujka immensa

Després del dur correctiu contra els Estats Units, la selecció espanyola va reaccionar amb una treballada victòria contra Hongria gràcies a un tercer quart rodó (4-1) que els va permetre afrontar l'últim període amb tres gols d'avantatge (10-7). El conjunt de Miki Oca tancarà la lligueta dissabte contra la Xina i en cas de victòria s'asseguraria el segon lloc que li permetria un emparellament teòricament més assequible en els quarts de final. La primera meitat va ser de domini altern, amb una immensa Barbara Bujka, la boia hongaresa, que va fer anar de corcoll la defensa de l'equip estatal. Precisament, dos gols més de Bujka van ajustar el resultat en el tram final, però una diana de Forca va encarrilar definitivament el triomf per al conjunt format per deu catalanes.

ESPANYA11
HONGRIA10

ESPANYA: Ester, A. Espar (2), M. Ortiz, Peña, Tarragó (2 p.), Maica (2), López; B. Ortiz (2), Bach, Leiton, C. Espar i Forca (2). HONGRIA: Gangl, Antal, Kisteleki (1 p.), Szucs (1), Keszthelyi (2), Bujka (5, 3 p.), Garda; Czigany, Tacaks, Illes, Toth i Csabai. PARCIALS: 2-2, 4-4, 4-1 i 1-3. ÀRBITRE: Deslieres i Putnikovic.