Més motor

Hi té la mà trencada

Motor. El pilot suec de Peugeot acaba com a líder la primera jornada del Barcelona RX, igual que l'any passat. Llovera, novè en RX Lites

Timmy Hansen (Peugeot) té ben apamat el traçat del Barcelona RX. El subcampió del món de ral·licròs va acabar com a líder la primera jornada de la cita catalana del mundial, tot repetint el resultat de l'any passat. El pilot suec va dominar la primera mànega de qualificació –encara no n'havia vençut cap aquest any– i va ser segon en la segona. Ningú va assolir resultats tan bons. Ekström va guanyar l'altra mànega i va ser sisè en la primera. El pilot d'Audi és segon en la classificació intermèdia, al davant de Bakkerud (Ford, segon i cinquè), Solberg (Citroën, quart i tercer) i Loeb (Peugeot, setè i vuitè). Avui es disputen dues mànegues més, les semifinals i les finals de totes les categories. En RX Lites, Albert Llovera va ser sisè en la primera mànega i és novè en la classificació intermèdia, mentre que Dani Sordo és el dominador en Car Cross.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)