Motociclisme

Torres acaba el curs sisè

Superbikes. El pilot català va tancar la temporada amb la sisena posició en la segona cursa de Qatar. Skyes obté el subcampionat

Jordi Torres (BMW) va acabar sisè en l'última cursa del mundial de Superbikes, al circuit de Losail, i va repetir la mateixa posició en la classificació del campionat. El pilot català, vuitè en la cursa de dissabte, acaba la temporada havent puntuat en totes les curses menys una i amb la quarta posició, aconseguida tres cops, com a millor resultat. La victòria va tornar a ser per a Chaz Davies (Ducati), però el pilot britànic no va poder assolir el subcampionat per l'estratègia dels dos pilots de Kawasaki. Jonathan Rea, que ja tenia el títol assegurat, era segon en l'última volta, però a pocs revolts del final es va deixar passar descaradament pel seu company d'equip, Tom Sykes, que va sumar vint punts gràcies als quals es va assegurar el subcampionat amb set punts més que Davies, que va completar el podi final.

Pinsach cau

Xavi Pinsach (Honda) no va poder acabar l'última de les tres curses amb l'equip Lorini perquè va caure en la primera volta. Havia sortit 15è, sense haver pogut passar a la Q2, ja que descobria el circuit. Ha acabat el campionat amb 6 punts. Kyle Smith (Honda) va guanyar la cursa al davant del campió, Kenan Sofuoglu (Kawasaki).

ESTRATÈGIA

Rea es va deixar passar pel seu company Sykes en l'últim gir perquè fos subcampió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)