Ral·lis

VW confirma l'adéu

Motor. La marca alemanya deixa el WRC i el seu departament de competició se centrarà en els equips clients i les noves tecnologies

L'adéu de Volkswagen ja és un fet. La marca alemanya deixarà el WRC l'endemà del Ral·li d'Austràlia, l'última prova del curs 2016, el 20 de novembre. El comunicat de VW, emès ahir, parla d'una “reorganització del programa esportiu”, motivada pels “grans reptes als quals ha de fer front”, com ara “els esforços que cal esmerçar en les futures tecnologies”. La marca, però, no acomiadarà cap dels 200 empleats de Volkswagen Motorsport, a Hannover. En endavant, el departament de competició treballarà en les curses per a equips clients. En circuits, amb el Golf TCR –desenvolupat amb la col·laboració de Seat Sport– i, en ral·lis, amb un nou Polo R5 per a la categoria WRC2, que estarà a punt el 2018. En quatre anys en el WRC, VW ha guanyat 42 ral·lis dels 51 que ha disputat, i Sébastien Ogier ha conquerit quatre mundials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.