Motociclisme

Dani Pedrosa

Pilot de Repsol Honda

“Al final tenia alguna dècima més que Zarco”

Dani Pedrosa. Repsol Honda

Un any d’alts i baixos i complicat per a Dani Pedrosa, penalitzat com Maverick Viñales des del moment que Michelin va canviar la composició dels pneumàtics davanters, però acabat amb la segona victòria de l’any, el novè podi i la quarta posició en la classificació final.

“Poder acabar guanyant després dels mals dies que hem tingut, sense poder fer treballar bé els neumàtics, és molt satisfactori”, admetia el vallesà. “Des que van canviar el neumàtic davanter ja no vaig poder anar ràpid com fins aleshores, i d’alguna manera em va penalitzar en segons quines situacions [pista molla o sense temperatura].” Quant a la cursa, Pedrosa explicava. “He sortit molt bé i he anat ràpid d’inici per corroborar que l’elecció de goma que havíem fet [mig al darrere] podia ajudar-me al final. La pista patinava molt, estava diferent dels dies d’entrenament, i la direcció se’m tancava. El Marc tenia un parell de dècimes més que nosaltres, però ha tingut l’ensurt, i encara no sé com ho ha salvat. He aguantat, i al final tenia alguna dècima més que Zarco. No les tenia totes, però l’he superat molt bé.” En aquest sentit, el francès deia: “Quan Dani m’ha superat he perdut molts metres en el primer revolt i gairebé vaig a terra. Si hagués intentat tornar-li l’avançament hauria caigut.”

La decepció

La cara amarga del dia, de nou, va ser la de Maverick Viñales, rodant molta estona de la cursa amb Tito Rabat i Petrucci. “Al warm up m’he sentit bé i això em fa sentir optimista, però en cursa he tingut sensacions estranyes i he hagut d’anar lent.”

9
podis
ha assolit enguany Pedrosa, el segon pilot que més, superat només per Marc Márquez (12)

Dovizioso: “Anava al límit, però ho havia d’intentar”

“Quan he vist que Marc sortia havia d’intentar guanyar. Però anava al límit, he empès massa, no tenia marge i he comès una errada.” Andrea Dovizioso va fer el que va poder, ahir, però a Xest la Ducati no donava per a més. “Tot i acabar així estic content. No em sap greu perquè ho hem intentat fins al final”, explicava el pilot italià. Abans de la fatídica acció, els missatges a Lorenzo per deixar-se avançar per Dovi van multiplicar-se, però el subcampió del món va posar fi a qualsevol mena de polèmica afirmant: “Anar rere seu m’ha ajudat a pilotar més fi i estar al davant. Al principi podia haver-lo avançat i en alguns punts del circuit era més ràpid que ell, però en la majoria no. I he decidit seguir-lo.” Valorant la temporada, el de Forli es mostrava molt satisfet. “Estic molt content amb el treball que hem fet durant l’any, i vull donar les gràcies a tot l’equip.” I és clar, felicitava el campió: “S’ho mereix, s’ho ha guanyat i durant tot l’any ha marcat la diferència. Tant a Marc com al seu equip se’ls ha de felicitar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)