Fórmula 1

Mercedes confirma les bones sensacions a Montmeló

Fórmula 1. Hamilton i Bottas superen els Ferrari en l’últim entrenament lliure al Circuit de Barcelona-Catalunya, ara amb el pneumàtic supertou. Fort accident de Hartley

Mercedes ha confirmat aquest migdia la superioritat que va palesar divendres al Circuit de Barcelona-Catalunya. En la tercera sessió d’entrenaments lliures, Lewis Hamilton i Valtteri Bottas han voltat en 1:17.2 i han avantatjat de tres dècimes els Ferrari de Sebastian Vettel i Kimi Räikkönen. Els quatre pilots capdavanters han muntat el pneumàtic supertou i tots quatre han batut el rècord del Circuit en un cap de setmana de cursa, per bé que Sebastian Vettel va fer 1:17.1 durant la pretemporada.

Els pilots de Mercedes també han estat capaços de baixar d’1:18 amb el compost tou, que els de Ferrari no han usat. Tot fa pensar que Hamilton i Bottas faran la Q2, a partir de les tres de la tarda, amb el compost de color groc, més durador, mentre que Ferrari utilitzarà el vermell, més ràpid. Això determinarà amb quin pneumàtic començaran demà la cursa.

Pel que fa a Red Bull, Max Verstappen ha tingut un problema de motor, mentre que Daniel Ricciardo ha fet una virolla i s’ha classificat cinquè, a set dècimes de Hamilton i també per sota del rècord.

La sessió s’ha hagut d’interrompre quan faltaven dos minuts, arran de l’accident de Brendon Hartley al novè revolt, el més ràpid del traçat. El neozelandès ha perdut el control del Toro Rosso després de trepitjar l’herba en l’entrada del revolt. El pilot n’ha sortit il·lès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)