Motociclisme

Mor Andreas Pérez, el jove pilot que va caure a Montmeló

Motor. No s’ha recuperat de les ferides que va patir ahir, en la cursa del mundial júnior de Moto3

El pilot de 14 anys Andreas Pérez ha mort aquest matí a conseqüència de les greus ferides que va patir ahir al matí, quan va caure al circuit de Montmeló mentre disputava la cursa del campionat del món júnior de Moto3. L’incident va tenir lloc durant la segona màniga de la cursa, que va quedar immediatament aturada. El pilot, que competia amb l’equip Reale Avintia Academy team, va rebre atenció mèdica a la pista abans de ser traslladat en helicòpter a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Andreas Pérez era de Mollet del Vallès i havia estat un pilot destacat a l’European Talent Cup 2017, amb dues victòries i diversos podis, finalitzant la temporada en quarta posició. El 2018, havia ascendit al Moto3 Junior World Championship.