Motociclisme

Català, amb pas ferm

Motociclisme. Yamalube Folch Endurance ha de plegar en les 24 Hores de Catalunya per una caiguda i l’equip de Molins de Rei lidera la cursa davant de dues escuderies franceses

Kawasaki Català Aclam (Ferrer, Pilot, Saseta i Denis) encapçalava les 24 Hores de Catalunya després del primer terç de la cursa, que s’acaba aquest migdia al Circuit de Barcelona-Catalunya. El cop de teatre ha estat la caiguda en la tercera hora d’Arturo Tizón amb la YZF R1 del Yamalube Folch Endurance, vencedor els tres últims anys. El de la Plana Baixa ha sortit per les orelles en el revolt Repsol, quan acabava de començar el seu relleu i era quart. L’equip de Reus ha mirat de reparar la moto, debades, i ha hagut de plegar.

Després de l’avaria del Proelit (Palomares, Sardanyons, Silva, Poyatos) en la setena hora, l’equip Català de Molins de Rei –ha canviat la Suzuki per una ZX10R– avantatjava de dues i sis voltes els francesos BMD (Dos Santos, Claude, Coubard i Delcour) i Tecmas (Hedelin, Gourin i Bonnot) en la vuitena. El Gaspar Racing de Granollers (Zamorano, Rubio, Pérez i Creu) i l’Institut Castellarnau de Sabadell (Martínez, G. Rodríguez, F. Rodríguez i Valls) eren quart i cinquè, empaitant el Tecmas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)