Ral·lis

Coma, director general de KTM

Motor. El català, cinc cops campió del Dakar i exdirector esportiu de la prova, enceta un nou repte assumint la direcció de la companyia austríaca en l’estat espanyol

El català Marc Coma, cinc vegades campió del ral·li Dakar, s’ha convertit en el nou director general de KTM a Espanya, segons ha confirmat la companyia de motocicletes austríaca en un comunicat. Després del seu pas per la direcció esportiva del Dakar, l’expilot de motos encara l’any 2019 amb un nou repte en la seva trajectòria. Vinculat a KTM des dels inicis de la seva carrera esportiva, Coma seguirà vinculat amb la marca que l’ha vist créixer com a pilot i amb la qual es va adjudicar el ral·li Dakar el 2006, 2009, 2011, 2014 i 2015. L’expilot d’Avià (Berguedà) s va mostrar molt “motivat” amb la nova responsabilitat que assumirà i confia en “aportar” el seu coneixement “per a una marca tan consolidada i amb tan bones perspectives de futur” com l’austríaca. “Estic molt orgullós de poder seguir vinculat a KTM. M’il·lusiona enormement poder liderar un projecte tan ambiciós com el que tinc per davant, en un mercat tan rellevant, i en la que ha estat la meva marca de sempre, la que m’ha vist créixer”, ha assegurat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)