Motociclisme

Pinsach, quart a Jerez

Motor. El pilot d’ETG Racing queda a set segons del podi en el debut de l’estatal de ‘superbike’. Francesc Pérez guanya en ‘superbike’ júnior

Xavi Pinsach (Yamaha) va acabar quart en la primera cursa del campionat estatal de superbike. El pilot de l’equip ETG Racing, que havia sortit des del tercer lloc de la graella tot i una caiguda que va tenir en la qualificació de dissabte, va perdre un lloc durant la prova i va acabar a set segons del podi. El xilè Maximilian C. Scheib (Kawasaki), autor de la posició preferent, es va assegurar la victòria, seguit d’Alejandro Medina (Yamaha) i Christophe Ponsson (Yamaha). Joan Zamorano (Yamaha), també pilot d’ETG Racing, no va poder acabar la cursa.

En la categoria de superbike júnior sí que hi va haver podi per a l’escuderia gironina gràcies a la victòria de Francesc Pérez (Kawasaki), que ja havia fet la posició preferent. La pròxima prova del campionat estatal es disputarà el 26 de maig al Circuit de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)