Motociclisme

Sasaki s’endú la posició preferent a Sachsenring

Motociclisme. El gironí Albert Arenas, setè a la graella del GP d’Alemanya de Moto 3

Ayumu Sasaki i Kaito Toba encapçalaran la graella de sortida del GP d’Alemanya de Moto 3 després de fer els dos millors temps en la Q2, a Sachsenring. És la primera posició preferent d’un pilot japonès en la categoria petita d’ençà del 2003 (Youichi Ui).

Sasaki (Honda, Petronas Sprinta) ha avantatjat el seu compatriota de l’Honda Team Asia per tan sols 57 mil·lèsimes, amb Marcos Ramírez (Honda, Leopard Racing) en el tercer lloc, a 0.171.

L’únic pilot català de la categoria, el gironí Albert Arenas (KTM, Ángel Nieto Team), sortirà setè, a mig segon de Sasaki.

La sorpresa negativa ha estat la 22a posició a la graella del líder del mundial, Aron Canet. El pilot valencià no ha passat el tall de la Q1, perquè no ha estat a temps de començar la volta bona abans no acabés la mànega. Per la seva banda, el vencedor de l’última cursa, Tony Arbolino, sortirà dinovè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)