Fórmula 1

Bottas s’endú la posició preferent a casa de Hamilton

Fórmula 1. El pilot finlandès de Mercedes bat el seu company a Silverstone per tan sols sis mil·lèsimes

Valtteri Bottas (Mercedes) ha aconseguit la posició preferent en el GP d’Anglaterra, avantatjant de tot just sis mil·lèsimes el seu company Lewis Hamilton, que l’acompanyarà en la primera línia de la graella. El pilot anglès ha fet una errada en el primer intent de la Q3, i en el segon li han faltat 0.006 segons per desbancar l’altre W10.

El tercer lloc de la graella l’ocuparà el millor Ferrari, de Charles Leclerc, que s’ha classificat a tan sols 79 mil·lèsimes de Bottas. El seu company Sebastian Vettel només ha estat sisè, superat pels dos Red Bull, de Max Verstappen i Pierre Gasly.

El top deu el completen Daniel Ricciardo (Renault), Lando Norris (McLaren), Alex Albon (Toro Rosso) i Nico Hülkenberg (Renault).

En la Q2 han caigut els Alfa Romeo d’Antonio Giovinazzi i Kimi Räikkönen, Carlos Sainz (McLaren), Romain Grosjean (Haas) i Sergio Pérez (Racing Point).

Els eliminats en la Q1 han estat Kevin Magnussen (Haas), Daniil Kviat (Toro Rosso), Lance Stroll (Racing Point) –catorzena cursa seguida que el quebequès no passa el primer tall– i els Williams de George Russell i Robert Kubica. L’històric equip fundat per Frank Williams –present al box de la seva cursa de casa– celebra, en hores baixes, el 40è aniversari del seu primer triomf en la F-1, a Silverstone el 1979.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)