Fórmula 1

Vettel i Leclerc converteixen Singapur en Ferrari Land

Motor.

Sobre el paper el circuit urbà de Singapur no és el millor per a Ferrari però avui l’escuderia de Maranello s’ha tret del barret un doblet que no aconseguia des del Gran Premi d’Hongria el 2017. Ara bé, no tots en l’equip han quedat satisfets. Vettel ha recuperat el somriure guanyant el seu primer gran premi des de la victòria a Spa de la temporada passada però el seu company Leclerc, segon, ha vist com perdia el primer lloc en una decisió estratègica que ell mateix ha considerat “injusta”. El podi l’ha completat Max Verstappen (Red Bull), que ha mantingut a ratlla el líder del mundial, Lewis Hamilton (Mercedes).

Els primers llocs s’han decidit tots en els canvis de pneumàtics. Ferrari ha decidit que Vettel entrés primer i quan l’alemany ha tornat a la pista ha trobat camí lliure per fer les seves millors voltes. Quan tot seguit ha entrat Leclerc, que liderava el gran premi des de la sortida, s’ha trobat rere el seu company ja sense possibilitat d’avançar-lo. Verstappen també ha avançat Hamilton en el canvi de pneumàtics. El britànic s’ha quedat amb les ganes d’atacar els seus rivals. L’aparició tres vegades del safety car tampoc l’ha ajudat ja que els seus rivals han pogut conservar els pneumàtics en un circuit on avançar és molt complicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)