Motociclisme

Honda anuncia l’equip de MotoGP per al 2020: Marc i Àlex Márquez

Motociclisme.

Honda Racing Corporation acaba de fer oficial el que ja era de domini públic des d’ahir, que l’equip Honda Repsol per al mundial de Moto GP del 2020 el formaran els germans Marc i Àlex Márquez, campions del món de Moto GP i Moto 2 aquest 2019.

L’acord amb Àlex Márquez perquè sigui el substitut de Jorge Lorenzo –que ha decidit retirar-se anticipadament– és només per al 2020. A finals de l’any que ve vencen la majoria de contractes del pàdoc i, en tot cas, tots els dels pilots dels equips oficials.

La firma del contracte s’ha fet aquesta tarda al circuit de Xest, minuts abans d’una conferència de premsa que Honda ha convocat per d’aquí a uns minuts.

L’acord amb Àlex Márquez estava substancialment tancat divendres al vespre, però Repsol, Honda i l’equip Estrella Galicia de Moto 2 –que ha hagut d’alliberar Àlex Márquez de l’any de contracte que tenia– han guardat un silenci respectuós amb el final del campionat i, sobretot, però no tapar per complet el comiat de Jorge Lorenzo, tant a la pista del circuit de Xest com en la gala de l’entrega de premis de la FIM que es va fer diumenge al vespre.

Demà Àlex Márquez disputarà els primers test de post-temporada. Ho farà amb una moto i una granota negres –està sota contracte fins a final d’any amb altres patrocinadors– i que sortirà del box de l’equip satèl·lit LCR. Ara bé, tot fa pensar que serà una RC213V substancialment igual que les de l’equip Repsol.

Amb Àlex Márquez a HRC la nòmina de pilots catalans a la categoria reina tornarà a ser de set, com fins al 2018. A banda dels germans Márquez hi seran Maverick Viñales, Pol Espargaró, Aleix Espargaró, Àlex Rins i Tito Rabat.

Zarco, a Estrella Galicia?

Johann Zarco, per la seva banda, podria ocupar la plaça que estava reservada per a Àlex Márquez en l’equip Estrella Galicia de Moto 2. El contracte de Márquez, renovat feia pocs mesos, preveia una clàusula de sortida si era reclamat per un equip de la categoria reina. En el cas Zarco

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)