Motociclisme

Roberts fa la ‘pole’ en Moto 2 i el gironí Arenas és tercer en Moto 3

Motor.

El nord-americà Joe Roberts (Kalex) ha aconseguit avui la primera pole de la seva carrera esportiva en ser el més ràpid en la segona classificació del Gran Premi de Qatar de Moto 2, al circuit de Losail, tot i que igualat amb l’italià Luca Marini (Kalex ) a la mil·lèsima de segon. L’empat s’ha trencat amb el segon millor temps personal de cada un d’ells i ha acabat en mans del nord-americà, que és el primer del seu país que ho aconsegueix en la categoria intermèdia des que ho fes per última vegada el seu compatriota Kenny Noyes el 2010 en el circuit francès de Le Mans. La tercera plaça ha estat per a l’italià Enea Bastianini (Kalex), amb Jorge Navarro, Bo Bendsneyder i Remy Gardner en la segona línia de la graella, mentre que en la tercera hi seran Marc Bezzecchi, Jorge Martín -vuitè- i Lorenzo Baldasarri. Una fila més enrere ha acabat el pilot de Castellbisbal Xavier Vierge (Kalex), que fa el desè millor temps. El barceloní Èdgar Pons (Kalex) ha estat dissetè.

En moto 3, el gironí Albert Arenas (KTM) ha fet el tercer millor temps, a 110 mil·lèsimes del japonès Tatsuki Suzuki (Honda), que ha signat la posició preferent –com ja havia fet a Missano el 2019–per davant del madrileny Raúl Fernández (KTM) per només vuit mil·lèsimes. El pilot de Jesús Jeremy Alcoba(Honda) ha estat onzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)