Més motor

Belén Garcia disputarà les W Series el 2021

Motor

La pilot de l’Ametlla del Vallès Belén Garcia (1999) disputarà les W Series del 2021, campionat que coincidirà en vuit proves amb la F-1. L’organització ha confirmat la presència de la catalana en el primer campionat internacional femení, que té l’objectiu de convertir-se en una organització de suport a la F-1 aprofitant el seu seguiment mediàtic.

“És la millor notícia que podria rebre. Tornar als monoplaces ho significa tot per mi ara mateix”, reconeix Garcia, que aquest cap de setmana disputarà el campionat d’Espanya de Karting a Zuera, cita on apunta al podi.

L’anunci de les pilots oficials s’ha fet aquesta setmana en una temporada complicada per tothom: “No ha estat un any fàcil per ningú; està tant de temps parada fa que posis les coses en perspectiva”, assenyala Garcia, que confia que el campionat sigui un aparador de luxe.

“És un reconeixement molt important”, admet la catalana, que fa un any va conquerir el trofeu femení F4 Spanish Championship i que aquest 2020 havia de fer el salt a la nova competició, anul·lada per la Covid-19 i que tindrà lloc finalment el 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)