Motociclisme

Arenas marca el ritme i fa el millor temps del dia en Moto3

El gironí ha superat en més de mig segon als seus rivals pel títol mundial. Alcoba fa el segon registre en els entrenaments del GP de Portugal

Albert Arenas (KTM) ha finalitzat el primer dia d’entrenaments lliures de Moto3 del GP de Portugal amb el millor temps, 1:47.987. El gironí ha marcat el ritme i ha mostrat que està molt centrat en la lluita per guanyar el títol mundial en aquesta darrera cursa de la temporada. Ha sigut l’únic pilot que ha baixat de l’1:48 en aquest circuit que s’estrena en un mundial, i ha fet el seu millor registre en l’última volta. Els seus dos rivals pel títol han quedat a més de mig segon. L’italià Tony Arbolino (Honda) ha acabat amb el vuitè temps amb 1:48.567, mentre que el japonès Ai Ogura (Honda) ha sigut novè amb 1:48.601.

El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha fet una gran segona sessió d’entrenaments i durant molts minuts ha estat liderant la taula amb els seus registres. Al final, el millor debutant de la temporada, ha acabat amb el segon millor temps d’1:48.188, només superat per Albert Arenas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)