Motociclisme

Arenas fa el millor temps del dia

Motor. El gironí deixa a més de mig segon els seus rivals pel títol mundial de Moto3, i Alcoba fa el segon registre. En MotoGP Viñales és el segon més ràpid i Aleix Espargaró, el tercer

Albert Arenas (KTM) va acabar el primer dia d’entrenaments de Moto3 del GP de Portugal amb el millor temps, 1:47.987. El gironí va mostrar en les dues sessions que està molt centrat en la lluita per guanyar el títol mundial. Va ser l’únic pilot que ha baixat de l’1:48 en aquest circuit de Portimão que s’estrena en un mundial. Els seus dos rivals pel títol van quedar a més de mig segon. L’italià Tony Arbolino (Honda) va ser el vuitè amb 1:48.567, mentre que el japonès Ai Ogura (Honda) va acabar novè amb 1:48.601. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) va fer una gran sessió i durant molts minuts va liderar la taula amb els seus registres. Al final, el millor debutant de la temporada, va ser el segon més ràpid amb 1:48.188, només superat per Albert Arenas.

Maverick Viñales (Yamaha) i Aleix Espargaró (Aprilia) van aconseguir el segon i el tercer millor registre en la primera jornada d’entrenaments de MotoGP. El rosinc va marcar 1:39.536, mentre que el granollerí va acabar amb 1:39.645. El millor del dia va ser el francès Johann Zarco (Ducati), amb un temps d’1:39.417. En Moto2 el pilot de Castellbisbal Xavi Vierge (Kalex) va fer el cinquè millor registre (1:43.314). El més ràpid va ser l’italià Luca Marini (Kalex), que lluita per guanyar el títol, i que va fer un registre d’1:42.941. El líder, el seu compatriota Enea Bastianini (Kalex), va acabar cinquè amb un temps d’1:43.257.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)